Δωράκια καλωσορίσματος για τα πρωτάκια!!!

Πρώτη μέρα στο σχολείο και τα πρωτάκια μας στον Αγιασμό έχουν τόσο ανάμεικτα συναισθήματα. Χαίρονται, καμαρώνουν αλλά και λίγο φοβούνται και αγωνιούν. Τώρα πια που έχω κι εγώ το δικό μου όχι πρωτάκι ακόμα, αλλά προνηπιάκι ξέρω ποια είναι η μεγαλύτερη αγωνία τους. Αν θα έχουν καλή δασκάλα, αν θα τ'αγαπάει κι αν θα τα μαλώνει.

Θέλοντας να τα κάνω να νιώσουν όμορφα την πρώτη μέρα στο σχολείο πέρα από το χαμόγελό μου σκέφτηκα να τους χαρίσω κι ένα μικρό δωράκι. Ετοίμασα λοιπόν αυτά τα πολύ γλυκά χωνάκια και τα γέμισα με τι άλλο; Μα με καραμέλες φυσικά. Για να γλυκάνω τις αγωνίες τους…

Ξέρω ότι οι καραμέλες δεν είναι το υγιεινότερο δώρο που μπορεί να δώσει μια δασκάλα, θα έχουμε όμως καιρό όλη τη χρονιά να μιλήσουμε για τη σωστή διατροφή, οπότε μαμάδες μην ανησυχείτε!!!

UntitledNew Doc 25

Σας δίνω και το πατρόν για τα χωνάκια φυσικά γιατί φαντάζομαι ότι όλο και κάποτε θα σας χρειαστεί να φτιάξετε κι εσείς κάτι τέτοιο.

σχέδιο για χωνάκια

Κόβετε, διπλώνετε στις διακεκομένες γραμμές, τρυπάτε με διακορευτή, γεμίζετε με καραμελίτσες, περνάτε κορδέλες, κολλάτε καρτελάκια με το μήνυμα που θέλετε κι έτοιμοι!!!